Huisartsenpraktijk

Dr. Jan Quataert
Dr. Suzy Vanhuysse

St- Jans-Gasthuisstraat 31, 8470 Gistel
Tel 059 27 81 14

AlgemeenKom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiƫnten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Breng steeds uw identiteitskaart mee en eventueel ook uw medicatielijst

Raadpleging enkel op afspraak vanaf 1/1/2017

Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

  • Er is soms meer tijd nodig voor bepaalde onderzoeken (EKG, gynaecologisch onderzoek) , kleine heelkunde, de bespreking van een ernstig probleem en het invullen van bepaalde documenten (levensverzekering)...
    Boek in die gevallen als nodig 2 opeenvolgende afspraken.
  • Indien u een afspraak wenst voor twee personen, gelieve dit ook duidelijk te melden en twee afspraken te reserveren, hetzij telefonisch, hetzij via de website.
  • Indien u niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve dan tijdig te annuleren Op deze manier kunnen wij andere mensen verder helpen.
  • Breng steeds uw identiteitskaart mee en eventueel uw lijst met chronische medicatie zodat voldoende kan voorgeschreven worden tot uw volgend bezoek.
  • Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.